Op zoek naar keyboardles in Amersfoort? Bij het Toetsenhuis kun je direct aan de slag.

Waarom keyboardles?

Het keyboard is hét instrument bij uitstek om op een speelse manier kennis te maken met het maken van muziek. Al in les 1 kun je een paar bekende liedjes spelen. Ja, ook als je nog nooit iets muzikaals hebt gedaan.

Uiteraard leer je in de lessen ook de basis van het notenschrift. En je maakt kennis met akkoorden. Maar bovenal train je je eigen muzikale gehoor. Al is het maar doordat elke les begint met de vraag: “Welk liedje staat er bovenaan je Spotify-lijst?” Dan gaan we dat nummer samen uitpluizen.

Op een keyboard zitten ook ritmes en achtergrondstijlen waarmee je al snel bekende popsongs kunt spelen. Met alle geluiden die je tot je beschikking hebt – van jankende gitaren tot kerstbellen – kun je bij elk nummer precies de juiste sound vinden.

Tijdens de lessen bij het Toetsenhuis komt ook pianospelen aan bod en leer je werken met synthesizers. En we stellen je skills op de proef tijdens een jaarlijkse voorspeelavond.

Keyboard groepsles

Voor kinderen die keyboard willen leren spelen kan het heel motiverend zijn om met leeftijdsgenoten op les te komen. Dus heb je een vriendje of vriendinnetje die het ook leuk lijkt? Kom gewoon gezellig samen!

Check ook de tarieven van keyboardles bij het Toetsenhuis in Amersfoort.

%d bloggers liken dit: