Op zoek naar pianoles in Amersfoort? Bij het Toetsenhuis maken kinderen en volwassen op laagdrempelige wijze kennis met dit klassieke instrument.

Pop, jazz of klassieke muziek: het kan allemaal! We gaan uit van je eigen muzikale interesse, zodat het spelen leuk én leerzaam blijft.

Pianoles voor kinderen

Bij het Toetsenhuis leer je op een hele brede manier pianospelen. De lessen worden afgestemd op jouw muzikale interesse en ambities. Wil je jezelf leren begeleiden omdat je ook leuk kunt zingen? Dan gaan we daarmee aan de slag. Wil je bekende popsongs spelen? Of je juist verdiepen in klassiekers als Mozart en Schubert? Doen!

Voor kinderen – en hun ouders – kan het handig zijn om te starten op een keyboard. Daardoor blijven de kosten binnen de perken (je hoeft niet direct een groot instrument aan te schaffen) en kun je eerst kijken of je het leuk vindt en aanleg hebt. Als je meteen op piano wilt starten kan dat uiteraard ook.

Pianoles voor volwassenen

Pianospelen is vooral een manier om even helemaal ontspannen te zijn en alle dagelijkse beslommeringen te vergeten. Als volwassene is het prima mogelijk om dit geweldige instrument te leren bespelen. Ook als je geen muzikale bagage hebt.

Als je wel al ervaring hebt, of juist een overstap wilt maken van klassiek naar pop of jazz, kun je ook bij het Toetsenhuis terecht. Weet je niet zeker of het instrument bij je past? Neem dan een proefles piano voor volwassenen.

Check ook de tarieven voor pianoles bij het Toetsenhuis in Amersfoort.

%d bloggers liken dit: